Fönsterputs

DATUM: 2012-05-08 KATEGORI: ALLMÄNT


Att putsafönster i detta vackra väder - ja jag är sjuk i huvudet! Men faktum är att det faktiskt kommer riktigt kyliga vindpustar när man sitter ute och försöker få färg på den vinterbleka kroppen. Tar då tillfället i akt med att gå loss på fönstrena i lägenheten, kan ju säga att det var verkligen nödvändigt. Om fönstren kunde så skulle dom nog tacka mig.

Nu blir det en promenad hem till min mamma för att ta ut och in hunden. Jag kan nog sätta pengar på att jag knappt kommer att kunna röra mig ikväll. Men det är skit samma. Måste få göra nånting, det kryper i kroppen om jag inte får göra nått.

Kommentarer
Postat av: Agnes, gravid V. 37

Hej, tänkte bara tipsa om mina tre pågående tävlingar! ALLA FÅR DELTA! Om du inte själv behöver ha vinsten, varför inte ge bort i present? ;)Vinn en valfri ThermoBody från 4mom.se, en body som känner av bebisens kroppstemp: http://aggehh.blogg.se/2012/may/vinn-en-thermobody.htmlVinn ett ekologiskt träklosshus från HappyEco:

http://aggehh.blogg.se/2012/april/vinn-handmalade-lekklossar.htmlVinn tre nageldekorations ark:

http://aggehh.blogg.se/2012/may/mini-tavling-vinn-nageldekorationer.html

2012-05-08 @ 19:35:18
URL: http://aggehh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin