Förkylningen från hell

DATUM: 2012-10-29 KATEGORI: MOBILBLOGGAR

Då har man gått och blivit sjuk. Dunder förkylningen från hell. Huvudet dunkar, ögonen kliar och kommer snart ploppa ut från hålorna, näsan rinner konstant, bihålorna ömmar, halsen retas, tandköttet blöder, hela kroppen är slö.

*stor suck* Ja jag mår inge bra med andra ord! Ååh vad det är synd om mig!

Hoppas att Tindra inte kommer bli smittad av detta. Håller tummarna så att dom nästan trillar av. Dagens planer kommer bestå av en promenad kombinerad med att svänga förbi apoteket och sedan bara kurera.

Love it

DATUM: 2012-10-25 KATEGORI: MOBILBLOGGAR

Si så där, nu är stolen upp monterad och pimpad med stolsdynan. Har också självklart fått hem bumbon också. Provat båda delarna och är helt övertygad om att det kommer bli riktigt populärt inom en snar framtid för Tindra.

4 månader

DATUM: 2012-10-22 KATEGORI: 4-6 MÅNADER
♥ använder stl. 62-68 i kläder
♥ använder nr 3 i blöjor
♥ har börjat med smakportioner
♥ har hittat sina händer
♥ suger på tummen/händerna
♥ gnuggar sig oftast i ögonen när hon är trött
♥ "pratar" mer nu och testar sin röst
♥ kan skratta
♥ kan ta saker
♥ kan hålla i sina saker
♥ kan vända sig från sida till sida
♥ kan stå upp, om man håller henne i händerna
♥ kan sitta själv med stöd bakom ryggen
"klappar" mig i ansiktet när hon är typ färdig efter ammandet
♥ älskar när kameran på mobilen kommer upp
 
 

Matstol och bumbo

DATUM: 2012-10-22 KATEGORI: TILL LITEN
När man är så stor så att man kan börja sitta lite själv så ska man så klart få en matstol och en bumbo av sin mamma och pappa. Bara det bästa för våran älskling! Längtar tills dessa kommer hem till oss, hoppas dom är snabba med min beställning nu. :)
 
 

Bloggbrejk

DATUM: 2012-10-21 KATEGORI: ALLMÄNT
Mycket har nu hänt sen det stora "bloggbrejket". Vår lilla tös har hunnit bli hela 4 månader ( idag faktiskt ), vi har varit en tripp på ikea, jag har fyllt 22år, har tagit tag ordentligt i min viktnedgång, fått P-stav, läst ut en bok, Tindra har fått en till liten kusin and the list goes on. Kan fortsätta i en evighet.
 
Mitt brejk har inte varit planerat. Det har bara blivit så. Har varken haft lusten eller orken till att ens slå upp datorn på nästan en hel månad. Tycker det är rätt så tråkigt att jag har låtit det gå så lång tid, tycker ju om att kunna gå tillbaka i tiden och se vad som hände då och hur det var ungefär, speciellt nu när man har en liten. Tiden gå ju så vansinnes fort och vill absolut inte missa nånting. Vill då heller inte "glömma" nånting. Måste därmed ta upp det här med bloggandet, tycker ju det är kul.
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin