Frågelådan

DATUM: 2011-08-30 KATEGORI: ALLMÄNT
Från och med nu så svarar jag gärna på alla era frågor och funderingar via blogresponse. Ni hittar min frågelåda längst ner i sidomenyn.

Minneslundet

DATUM: 2011-08-24 KATEGORI: FINASTE ÄNGELN
Som jag redan sa igår så var Viktor och jag förbi minneslundet. Vi hade med oss en blombuket och ljus. Själv var det första gången då jag var där, hade aldrig sett innan hur det såg ut. Men det var verkligen jätte fint! Påminner om en liten oas.


Jag var stark hela vägen tills vi var påväg till bilen igen. Kändes som att energin bara sögs ut ur mig. Benen vart som spagetti och jag kunde kanppt andas. Det är i dessa stunder man verkligen undrar om man orkar mer? Och är tacksam att man inte går igenom detta helt själv!

Kyrkogårdsnämden

DATUM: 2011-08-23 KATEGORI: FINASTE ÄNGELN
Möttes av ett brev från kyrkogårdsnämden ( nynäshamn ) när jag kom hem idag. Det är fan inte lätt att acceptera ibland, att livet kan vara så jävla orättvist. Mina känslor svämmar över!

Måste dit ikväll tillsammans med Viktor..
Vi ÄLSKAR dig!

2 månader

DATUM: 2011-08-20 KATEGORI: FINASTE ÄNGELN
Tänker väldigt mycket på dig just denna dag - det är bara du som är i mitt huvud! Har kommit på mig själv med att ta handen mot magen du låg i ett antal gånger, jag saknar dig nått så frukansvärt mycket. ♥

Nervös mage

DATUM: 2011-08-18 KATEGORI: FINASTE ÄNGELN
Jag har en oro i magen, en nervös känsla, ett pirr som jag inte vet vart det kommer ifrån!
Vad kan det betyda?


-Om två dagar är det två månader sen våran ängel kom till oss

Gårdagens lilla inköp

DATUM: 2011-08-12 KATEGORI: FÖR HEMMET
När jag fick syn på dessa två så tänkte jag direkt på Viktor och mig - så jag var bara tvungen att ha dom!

Nytt hem?

DATUM: 2011-08-04 KATEGORI: ALLMÄNT
Ett litet ljus tänds i mig nu när Viktor och jag har ansökt om tre nya lägenheter. Kommer bli riktigt skönt med ett "miljöombyte" och nya vita väggar att måla på. Nånting som kan ta fokusen från nånting annat, men inte helt. Ja jag tror att vi verkligen behöver detta!

Jag saknar dig Nicholaj!♥
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin