Uppdate

DATUM: 2012-07-09 KATEGORI: ALLMÄNT
Sitter och knåpar ihop en förlossningsberättelse och är nästan klar. Ska bara överföra bilderna från kameran till datorn och välja ut vilka bilder som skall publiceras. Kommer antagligen att komma ut på bloggen imorgon.

Tittar mest in nu för att berätta att vi alla mår bra. Lite smått trötta och har mycket att göra om dagarna, då man ännu inte riktigt har fått in någon riktig rutin i vardagen än. Tindra fortsätter vara en riktigt snäll bebis men hon har fått lite ont i magen nu så hon får ta Minifom droppar. Hoppas verkligen att det ska hjälpa henne, gillar inte att se när hon har ont.

Hoppas ni läsare har i överseende att jag inte alls kommer att uppdatera här i bloggen så ofta nu tills rutinerna börjar sitta. Är bland det sista jag tänker på om dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin