Instagram

DATUM: 2012-09-13 KATEGORI: MOBILBLOGGAR

Herregud vad jag ÄLSKAR dig

DATUM: 2012-09-09 KATEGORI: 0-3 MÅNADER

Långprommis & fin i lila

DATUM: 2012-09-07 KATEGORI: TILL LITEN
Vart på en riktigt långis idag. Efter att ha varit inne på hemmaplan i nästan två dygn så börjar det bokstavligen att krypa innanför huden på mig, MÅSTE UT! Svängde förbi hem till min mamma för att hämta upp baskern och vantarna som Tindra hade fått av sin mormor. Det vart ett byte av färg på dessa då jag redan hade varit så snabb och införskaffat dom i rosa. Så nu ska lill älsklingen vara fin i lila också ♥
 

New in to mamas shoe closet

DATUM: 2012-09-07 KATEGORI: TILL MAMA&PAPA

Dagens middag

DATUM: 2012-09-05 KATEGORI:

Den var god den kan jag säga så här nu i efter hand. Snabbt slank den ner och snabbt gick de att laga. Ibland blir den bästa middagen när man inte slavar efter något recept. Kan bli riktigt lyckat när man låter fantasin flöda. Inte för att skryta men jag är en riktig hejjare på pasta!

Mardröms natt

DATUM: 2012-09-04 KATEGORI: 0-3 MÅNADER

Som det står ovan, står starkt fast vid det. Detta var en utav dom värsta kvällarna/nätterna som vi har haft med Tindra hittills. Fick inte stänga ögonen förens klockan var tre på natten. Och innan dess var det bara skrik, gråt och ett evigt vevande med både armar och ben. Ush vad maktlös man känner sig när absolut ingenting fungerar!

Brast själv ut i gråt tillslut. Tröttheten slog till ordentligt och känslan av att vara en usel mamma satte sina spår. Hon som är värdens snällaste och lugnaste, alltid varit så duktig på nätterna. Är en riktig hönsmamma så djupt inom mig så blir jag riktigt ängslig om att nånting ska vara galet. Tänk om hon har tarmvred eller något ännu värre. Mina tankar, mina rädslor kommer ut.

Men samtidigt vet jag orsaken till varför hon är så ledsen och otröstlig. Överstrött så att det skriker om det och då blir allting 10gr värre. Hon får ingen ro i kroppen förens hon däckar. Hur ska jag förhindra att hon blir så övertrött på kvällarna? Vill absolut inte se henne så ledsen igen, jag blir ledsen.

Bilderna har ingenting med inlägget att göra. Prinsessan fick en ny liten kompis till sin lilla samling från mig. Kunde inte låta bli, den var så len och gosig, ett måste att ha i sängen helt enkelt.

Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin