Vi fick lägenheten

DATUM: 2011-09-27 KATEGORI: ALLMÄNT
Äntligen efter "mycket" letande så har Viktor och jag fått en lägenhet. Kontraktet kommer att skickas inom dom närmsta dagarna framöver där efter blir det att vi kontaktar dom på nynäsbostäder och kikar förbi. Vi får då välja vad vi vill ha för färg/tapeter i vardagsrummet, hallen och matrummet. En liten brinnande låga har nu tänts i en. En strimma av hopp och förväntan. Vill igentligen bara flytta nu på engång, men nu är det inte vi som bestämmer.

Så den 1/12 är vi bosatta i den nya lägenheten på Krokvägen 9A. Längtar!

3 månader

DATUM: 2011-09-20 KATEGORI: FINASTE ÄNGELN


Always and forever you will be in our hearts,
mommy and daddy loves you!

Onödig information

DATUM: 2011-09-06 KATEGORI: ALLMÄNT
Har ju varit väldigt hispig kan man väl säga den senaste veckan och två veckor bakåt. Min mens kom aldrig igång och jag tyckte själv att den började bli väldigt sen. Fick ont i ryggen/huvudet, mådde illa och var mer hungrig än vanligt. Jag var nästan säker på att jag var gravid igen ( ! ) men ändå inte. Jag och Viktor gjorde ett test tillslut efter mycket velande från min sida. Både till besvikelse och lättnad så vart det negativt.

Vi vill ha ett syskon till Nicholaj och för oss så har vi ingen tidspress. Om det nu blir om två månader eller upp till ett halvår, det spelar oss ingen roll. Vi vill inte planera! Vi tänker mer att blir det så blir det. Blir lika välkommnat ändå. För rädslan kommer vi aldrig att komma ifrån, den är oundviklig. Man måste möta den igen..

För övrigt så vill jag medela att jag fungerar. Dagen efter testet så satte lingonveckan igång.

Ängslig

DATUM: 2011-09-01 KATEGORI: ALLMÄNT
Ängsligheten växer och snart så kan vi inte skjuta upp på det mer. Jag/vi måste veta! Bara då kanske "saker" bli bättre..?!
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin