Trötthet + morgondagens planer

DATUM: 2011-10-28 KATEGORI: MOBILBLOGGAR
Jag förstår inte vad som händer med mig? Är konstant trött - känns som om jag bara sover två timmar per natt men i själva verket det ända jag gör är att vila och sova. Ögonlocken är så tunga.

Imorgon blir det till att bowla med härligt sällskap. Ska också laga samt äta middag med kusin och hennes pojkvänn. Hoppas verkligen på att jag känner mig relativt utvilad så att man orkar med morgondagen.

Nedräkningen börjar

DATUM: 2011-10-24 KATEGORI: MOBILBLOGGAR
Nu är det snart bara en månad kvar tills själva flytten sätter igång. Är full av längtan, förväntan och positiv anda. Vill bara få det gjort och få bo in sig lite i det nya. Är helt övertygad om att detta kommer bli ett utav dom smartare dragen man gör i livet. Vad väntar här näst?

Jag orkar bara inte

DATUM: 2011-10-24 KATEGORI: MOBILBLOGGAR

Jag skulle behöva lite "peppning" så att jag kommer igång med dagens måsten. Ska både STORSTÄDA och TÄTTA två överfyllda ikea kassar. Skulle hellre lägga ner min tid på annat faktiskt.

Måste hitta den där powern som jag vet att jag har i mig. Hur ska jag locka ut den så att jag får nånting gjort?! Blir bara deppig när jag pratar om det..

4 månader

DATUM: 2011-10-20 KATEGORI: FINASTE ÄNGELN

Fyra månader idag. Behöver nog inte säga hur jag känner, tror dom flesta förstår redan. <3
Kan inte sova

DATUM: 2011-10-19 KATEGORI: MOBILBLOGGAR

Ligger i sängen just för tillfället - försöker att somna, men det är inte så lätt. Tänker väldigt mycket! Mina tankar är bara kring Nicholaj. Vad skulle jag inte kunna ge, offra för att få ha honom vid min sida. Det är overkligt att det redan är snart fyra månader sen allting brakade samman. Känns som om det vore igår han låg i min mage och sparkade "hej vilt" bara för att få lite mer plats i det trånga utrymmet. Skulle aldrig i min vildaste fantasi kunnat före spå ett sådant tragiskt slut. Jag saknar honom extremt mycket, varje minut och varje sekund. Kommer alltid att känna så och ha honom dyrbart i mitt hjärta/tankar.

Nu tänker jag lägga mig och hålla om min andra dyrbara skatt i förhoppning om att få lite sömn i kroppen.

Jag älskar dig Nicholaj mer än vad du någonsin kommer att ana. Vi tänker på dig och här med skänker vi dig en extra tanke och hoppas på att du kanske får den.. <3

Mobilbloggning

DATUM: 2011-10-13 KATEGORI: MOBILBLOGGAR

Testar det här med mobilbloggning via den nya luren. Funkar bra!

Iphone

DATUM: 2011-10-12 KATEGORI: TILL MAMA&PAPA

Trodde aldrig att jag skulle säga detta men nu så väntar både Viktor och jag på våra nya twins.  Ja vi har också hamnat i ”iphone fällan” som så många andra har gjort. Har själv hela tiden bara klagat och letat fel på denna telefon. Men man har väl tillåtelse att få ändra sig!

Viktor tog svart medans jag tog mig en vit som är lite mer kvinnlig - i mitt tycke.

Ivrig

DATUM: 2011-10-09 KATEGORI: ALLMÄNT
Är ivrig inför flytten och har redan packat en låda med glas/vaser idag även fast det nu är en månad och 22 dagar kvar. Längtar väldigt mycket efter just den här nystarten i våra liv som jag och viktor verkligen behöver. Måste dagarna gå så sakta nu!

21

DATUM: 2011-10-02 KATEGORI: ALLMÄNT
Ännu ett år äldre - jag tar och gratulerar mig själv!Om du ändå hade varit här nu, det hade varit den absolut finaste gåvan någon hade kunnat ge mig.
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin