V.26 ( 25+4 )

DATUM: 2011-03-31 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN

Nom nom

DATUM: 2011-03-28 KATEGORI: ALLMÄNT


Känner mig riktigt nyttig idag och har gjort bulgur-sallad till lunch som säkert kommer räcka till middag också. Brukar i normala fall äta det jämt och ständigt på somrarna, är så fräsht tycker jag!

V.26

DATUM: 2011-03-27 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
( tagen från familjeliv.se )

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Egna anteckningar: Nu har båda mina bröst att börja läcka lite smått, det är blandat med någon genomskilnig vätska och mjölk. Nicholaj börjar äntligen bli mer och mer aktiv är så roligt att få ta en del utav det han gör i magen. Han är redan en duktig pojke och låter sin mamma få sova ifred utan några sparkar!

Hjälp sökes!

DATUM: 2011-03-26 KATEGORI: ALLMÄNT
Japp som ni ser eller kanske har sett så har det avrit mycket fixande här på bloggen i nån 1-2 dagar nu. Har verkligen försökt om och om igen men det är samma jäkla problem som jag inte kan fixa. Sidomenyn har hoppat fel ( längst ner, under alla inläggen ) och jag vet inte hur jag ska göra för att få upp den till den rätta platsen? Har provat allt man ska göra har till och med prövat med att byta grund design ett antal gånger och börjat om från ruta noll.

Så snälla ifall någon av er har några tips och råd på vad jag kan göra, om det är nånting jag har missat så dela gärna av er med det då!

Läckande bröst

DATUM: 2011-03-26 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
Ja då har det även börja hända mig, började lite smått igår att läcka ur de högra bröstet. När jag väl upptäckte det var det bara rent utav ett misstag. Min hand snuddade bröstvårtan lite hastigt när jag skulle göra nått och "pam" jag blev lite blöt på handen. Tänkte först i mitt stilla sinne att det måste vara från när jag duschade sist, det kanske var för en halv timme sen ungefär. Så då kanske det hade stannat kvar lite vatten?!?! Nepp! Snabbt efter det så började det läcka ännu mer och när jag kollade var det i en vit och genomskinlig färg. Började då att trycka lite försiktig på bröstet för att kolla att det verkligen stämde och då kom det ju självklart mer. När all klockor väl hade stannat så bryter jag ut i panik. Tycker allting var så äkligt!

 


" dessa små sexiga godbitar kommer nog snart ligga i min bh, hubba hubba! "


Nu idag så har det inte hänt någe mer gång. Men jag antar att det kommer komma senare igen. Kan ju inte påstå att man känner sig någe vidare sexig för pojkvännen när bröstet "snorar", har mycket att se fram imot. För mina planer är ju faktiskt att jag ska amma mitt barn. Men jag får väl lov att tycka att det är lite små äkligt nu i början va?!

Skatten avklarad

DATUM: 2011-03-25 KATEGORI: ALLMÄNT
Då var min skattedeklaration in skickad och klar. Får tillbaka 3583kr, klirr sa det rakt ner i kassan. Ska betala Viktors restskatt som ligger på 1400kr resten ska gå till lite kläder åt mig och Nicho.

Sjuk

DATUM: 2011-03-25 KATEGORI: ALLMÄNT
Har gått och blivit sjuk. Halsen gör det ont i, näsan rinner, kliar i öronen när jag rosslar med halsen, huvudet känns som ett ton och inte för att glömma min elendiga hosta som nästan låter värre nu. Skulle faktiskt lätt kunna köra ner en rotborste i halsen och köra upp en dammsugare i näsan. Men det kanske inte är så hälsosamt?! Får bli en "hemmakur" med massa te och halstabletter..


 

Stackars mig, en bekänt skulle sitta alldeles ypperligt nu.

V.25 ( 24+3 )

DATUM: 2011-03-24 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN

Dom här bilderna skulle igentligen ut igår. Men klockan blev alldeles för mycket och jag orkade inte hålla på och mixtra med datorn när jag kom hem. Så dom fick komma upp idag istället, men dom är tagna igår då jag var i 24+3 och idag är jag 24+4.

 

Oh sunny day

DATUM: 2011-03-23 KATEGORI: ALLMÄNT
Sitter just för tillfället hemma hos Viktoria, har tillbringat hela min dag här. Ska äta här också och på menyn står det pommes m. kycklingklubbor. Super mysigt! Har också fått gå igenom ett par kassar med bebiskläder. Hittade faktiskt lite fint som jag ska få låna/ärva. Kommer säkert att ta lite foton på de jag hittade ( men inte allt! ).

Kommer att röra mig hemmåt lite senare ikväll. Har ju faktiskt en hund att tänka på där hemma + att jag bara måste hem och kolla posten. Kanske avin till boxern har kommit. Hoppas, hoppas! ^^

Dagens mama..

DATUM: 2011-03-23 KATEGORI: ALLMÄNT
..i solskenet.
Psst! Hade på mig samma klädsel igår, men va fan detta var hur bekvämt som helst. Inte för varmt och inte för kallt. Helt perfekt!

Mardröm

DATUM: 2011-03-21 KATEGORI: ALLMÄNT
Oh shit vilket uppvak man hade idag. Vaknade av att jag skakade och grät! :( Konstiga är också är att jag kommer ihåg mardrömmen så tydligt, det är väldigt sällan jag kommer ihåg mina drömmar. Buhu! Drömmen handlade lite kortfattat om mig, Viktor och vinst-pengar. Det hela slutade med att jag lämnade honom och han sket totalt i mig och sin ofödda son.

Nepp kanske man ska dra sig in i duschen och ta en lova med hunden för att senare invänta posten. Hoppas verkligen på att boxer-avin kommer idag. Tror inte Viktor och jag kommer klara en vecka till utan tv..

V.25

DATUM: 2011-03-20 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
( tagen från familjeliv.se )

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.

Uppe med tuppen

DATUM: 2011-03-19 KATEGORI: ALLMÄNT
God morgon alla söta läsare. Sovit bra? Eller tjuvsover alla fortfarande? Själv så har jag varit vaken i snart 1½ ( 2? ) timme, vaknar alltid med tuppen nu för tiden. Vill gärna sova lite till men har jag väl vaknat så kan jag verkligen inte somna om. Går liksom inte att koppla av. Nåja.. kan man få allt här i livet!


Nepp märker själv vilket "urtråkigt" inlägg detta blev. Så jag ska fortsätta med att titta på mitt BigBrother och sen kolla om damsugaren vill som jag vill idag. Kanske man till och med ska vara en snäll underbar flickvän och överraska med riktig frukost på sängen som innehåller kaffe, jucie, ägg, macka, yogurt m.m. Kan det vara ett fjesk från min sida? Är det nånting jag vill eller nånting jag vill ha? Knepig fråga det där! Det får han ta och lista ut själv! ^^

Friday

DATUM: 2011-03-18 KATEGORI: ALLMÄNT
Idag så fick jag ett trevligt besök från min gamla vän Idah. Är inte så ofta man ses längre så det blir ju ett väldans kackel på oss båda för att komma i kapp om vad som händer med våra liv. Men detta får vi allt ta och göra oftare!

GAAH! FAN VAD JAG ÄLSKAR SVERGIES KLIMAT!!!

Randigt

DATUM: 2011-03-17 KATEGORI: TILL LITEN
Lite fina kläder från kapphal "neewbie" , vad tycks?

i brist på annat att göra

DATUM: 2011-03-17 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
När fick du reda på att du var gravid? -10e november
Hur gammal var du då? -precis fyllt 20
I vilken vecka var du i? -måste ha varit i v.6 ( 5+3 )
Hur tog din partner det? -han tog det bra, det var nästan förväntat från hans sida
Mådde du mycket illa i början? -nångång hände det väll att man mådde illa. men det var inte mycket!
Har du mycket halsbränna? -det kommer mer och mer för varje vecka, inte alls kul
Är du känslig? -vissa dagar är värre än andra. men jag är inte överkänslig
När kände du bebisens första sparkar? -8e mars
Är du ofta orolig? -faktiskt så är jag det
Sparkar bebisen mycket? -mer på kvällarna annars är han i regel lugn
När började du läcka brsötmjölk? -detta har inte hänt än
Har du fått bristningar? -bara på tuttarna
Blödde du någon gång? -nej inte en ända gång
Hur vill du att din förlossning ska se ut? -vill helst föda vaginalt men skulle det bli nått fel så får dom göra allt för att ungen ska komma ut frisk
Hur många UL har du gjort? -3 st
Vet du vad det blir för kön? -en pojke ligger det i min mage
Vad ska bebisen heta? -Nicholaj
Några mellannamn? -Damon ( säg det på engelska )
Hur gammal kommer du och din partner vara när bebisen kommer? -jag kommer fortfarande vara 20 när han kommer ut och Viktor kommer vara 21

Navelpiercing när du är gravid

DATUM: 2011-03-17 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
Anonym: Kan man ha navelpiercing när magen växer så pass mycket? Kommer du vara tvungen att ta ut den senare? :)Mitt svar: Ja det kan man, men sen är det upp till var och än om man vill ha kvar sin piercing under hela graviditeten eller om man äns kan det, allt beror väl lite på hur magen blir. Anledningen till att jag fortfarande har kvar min i naveln är för att jag inte känner nått obehag och att min navel fortfarande är som den var innan jag vart gravid men det än så länge. Kanske det kommer senare, inte vet jag? Men annars finns det ju speciella "gravidpiercingar" som man kan ha. Vilket jag funderar på.. Men som sakt tiden får avgöra hur det blir.. :)

Havrekakor

DATUM: 2011-03-16 KATEGORI: ALLMÄNT
I'm a sucker fore havrekakor, så därför bakade jag egna idag. Dom blev riktigt goda! Nästa gång ska jag nog testa att lägga i lite russin, nötter och kanske choklad.


• 200g margarin ( rumstempererat )
• 2dl socker
• 1tsk salt
• 6dl havregryn
• 2dl vetemjöl

Skär upp margarinet och lägg i en bunke. Häll på socker, knåda med händerna till en jämn deg och tillsätt saltet. Blanda igen! Häll i havregryn och vetemjöl, knåda tills det blir jämnt fördelat. Tryck sedan ihop smeten till valfri storlek av klumpar och lägg upp på plåten. Ta en gaffel och tryck till varje klump så att del blir en jämntjock kaka.

Grädda mitt i ungnen i 200°C i 10-12min till en gyllenbrun färg. Ta ut dom och låt dom svalna på plåten, sen är det bara att av njuta kakan till teet/kaffet eller det ni dricker..

V.24 ( 23+3 )

DATUM: 2011-03-16 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN


Mor & Dotter

DATUM: 2011-03-15 KATEGORI: ALLMÄNT
Har precis kommit hem och är riktigt trött. Jag bara slet av mig kläderna när jag kom innanför dörren och slängde mig i sängen. Väntar nu på att Viktor ska komma hem från jobbet med en hyres film och ett trevligt humör. Idag har jag och min älskade mamma haft riktig kvalitets tid med varandra. Bara hon och jag hela dagen, detta är något jag värdesätter högt! En riktigt mor och dotter dag kan man säga. Me like it.Gravidstatus

DATUM: 2011-03-14 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
Status: Uttråkad och lite trött
Svårigheter: Halsbränna och min elendiga hosta
Cravings: Inget just nu är mätt efter middagen
Info: Mår bra under omständigheterna, funderar på om jag ska ta ett glas samarin för halsbrännan
Vikt: +5kg
Vecka: 24 ( 23+1 )

Monday

DATUM: 2011-03-14 KATEGORI: ALLMÄNT
Ligger och vilar upp mig lite i sängen just för tillfället. Men snart är det dags att masa sig ur den och bädda rent med ny tvättade sänglakan, tänkte också ta och slå ihop en blåbärssmulpaj tills ikväll. Jummie! Idag har det varit städning på listan att göra och tvättning av hunden. Måste säga att vid den här årstiden så suger det verkligen att ha en långhårig tuss hund som jag har. Men vad ska man göra åt saken?!

Nej nu ska jag tjata lite på Viktor ifall vi kan hyra en film, vi har fortfarande inga kanaler här hemma och vi väntar ivrigt på att boxern ska komma hem. Det blir nästan som ett litet handikapp när man "inte" har tv. Hur skulle man kunna klara sig helt utan en? Jag skulle bli tokig! Är det redan efter bara några dagar!

Våren är här

DATUM: 2011-03-13 KATEGORI: ALLMÄNT
Om jag hade mina tvivel innan så drar jag fort tillbaka dom nu. Var precis nere i tvättstugan och möttes av en nektergal och dess vackra vårsång på baksidan. Var nästan så att tiden stannade upp en för en stund. ♥

V.24

DATUM: 2011-03-13 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
Kroppen: Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Egna anteckningar: Både Viktor och jag har känt den första sparken nu. Man kan verkligen känna tydligt när Nicho lever rövare där inne och vilka sköna rutiner han har än så länge. Han håller mig inte vaken om nätterna än ( hoppas att det håller sig så hela vägen ut ) det är mer på dagarna och kvällarna som han är mest aktiv. Är det för att jag vaggar honom till sömns när jag rör på mig? Själv så är jag fortfarande trött om inte mer nu, kroppen har nog inte riktigt vant sig med alla dessa piller som jag knaprar nu. Har också börjat få som riktigt kraftiga kramper/värkar i högra delen av bäckenet som sprider sig mot benet och ryggen. Skrev om det i bloggen tidigare.. Förutom det så är jag "frisk" som en nötkärna!

Vad är det som händer..

DATUM: 2011-03-11 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
..med magen min? Idag är det tredje dagen som jag har haft kraftiga smärtor vid buken men bara vid den högra sidan, den sprider sig ner mot benet och ryggen. Så när det väl kommer så kan jag knappt röra mig. Känns som knivhugg! Än så länge har det bara kommit på kvällarna och det har ofta hjälpt med att ta en alvedon men nu i morse så vaknade jag och det satt fortfarnade kvar men inte den samma skarpa smärtan. Tog mig en alvedon mest som försäkring ifall det skulle blomma upp till det värre.

Vad kan det bero på? Är det "växtvärk" i livmodern, Nicho som trycker på någon nerv eller bara magknip? Självklart blir jag ju lite orolig när jag får så ont. Sa till Viktor igår när han fick hjälpa mig omkring i lägenheten pga smärtorna, det kom från absolut ingenstans.Jag; Hur FAN ska jag kunna föda fram ett barn?! Det kommer ju inte gå om jag tycker att den här smärtan är olidlig!

V; Lite sent påtänkt nu va? Kan ju inte ångra dig nu.


Jag; Nej det fattar jag väl med! Men min kropp är fan inte byggd för detta.. *snyft*Det är väl ganska självklart att jag börjar tveka på mig själv. Jag menar att om jag knappt klarar av denna smärtan, hur ska jag då klara av att ligga med förlossningssmärtor i kanske flera timmar/dygn för att sedan tycka ut en kokosnöt ur mufflan. Dags att försöka sig på boken jag fick låna av Viktoria, hmm hur ska detta gå?

V.23 ( 22+3 )

DATUM: 2011-03-09 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN

Första sparken

DATUM: 2011-03-09 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
Äntligen dagen som man har gått och längtat efter har anlänt. Viktor och jag kände den första sparken från liten igår tillsammans, känslorna är obeskrivliga! En liten lättnad sjunker in i mig också. Om han där inne nu ligger och leker rövare så måste han ju må bra. Då har han inte tagit skada av mitt urusla blod eller..?

mamma & pappa ÄLSKAR dig lilleplutt


Internationella Kvinnodagen

DATUM: 2011-03-08 KATEGORI: ALLMÄNT
Ett STORT grattis till mig och alla andra kvinnor där ute.

MVC läkaren

DATUM: 2011-03-08 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
Precis hemkommen från läkarbesöket/labb. Japp det fick tydligen bli en sväng förbi labb denna gången också. Börjar bli ett välkänt ansikte där me. Dr Obasi konstaterade att jag hade grav anemi + en massa annat, mitt blod är inte alls bra. Enligt henne så var det ett av dom värsta blodresultaten hon har sett på flera år. Så jag kommer garanterat få börja ta järnsprutor och äta en massa piller/vitaminer men först ville hon ha en HB på mig. Därför blev det labb denna gången med. Har så ont i min stakars arm, gjorde mycket ondare denna gång!

Förstår inte riktigt hur jag igentligen kan må så "dåligt". Känner mig ju i regel pigg eller är det bara för att jag är van? Enligt dom så är det nästan ett mirakel att jag kan gå utan att kolapsa. När dom säger det på det sättet så förstår jag alvaret i det hela. Måtte det bara inte skada mitt barn!! Kan nästan känna paniken rulla in, men jag ska försöka hålla mig lugn för Nichos skull och självklart min egna..

Gårdagen

DATUM: 2011-03-07 KATEGORI: ALLMÄNT
Vilken trevlig söndag jag/viktor fick igår. Först gick vi hem till min mamma och mötte upp dom sen gick vi alla upp mot agessa. När vi väl hade kommit fram så grillade vi och tittade på när min lillebror Isac åkte sin fyrhjuling. Där var det ett lyckligt barn kan jag säga!

När vi väl kände oss redo för hemfärd tog vi en sväng förbi samurai och tog oss nånting att dricka i solenssken. Jag kanske inte ska ta sånna långa promenader längre, fick så otroligt ont i bäckenet och ryggen. Viktor och jag gick hem med hunden och dushade av honom och vilade upp oss en liten stund. Runt halv sex snåret så drog vi hem till min mamma igen och blev bjudna på middag. Super mys! Sånna dagar ska man verkligen ta vara på, tycker jag!

V.23

DATUM: 2011-03-06 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN
( tagen från familjeliv.se )

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Dagens mama

DATUM: 2011-03-05 KATEGORI: ALLMÄNT

Mica klagar

DATUM: 2011-03-04 KATEGORI: ALLMÄNT
Är riktigt sliten idag, försöker att ladda upp lite ny energi med att ta en powernapp men det funkar ej. Kan inte somna om! Vaknade redan vid kvart i sju i morse av mig själv. Till min förvåning så var jag faktiskt riktigt hungrig, brukar ju aldrig vara det på morgen annars. Kan nästan satsa pengar på att det bara berode på att jag inte fick äta nångin förns jag hade varit på LABB och lämnat blodprov. Och dom öppnar inte förens klockan åtta på morgonen.

Tog en liten promenad med hunden innan jag gick dit och lämnade honom utanför - det brukar ju inte ta så lång tid - tydligen så var det tvärtom dagen idag. Fick vänta i ungefär en timme och jag kan ju lova er att den timmen kändes som en hel dag. Tänkte både på hunden ( hur han hade det där ute ) och att tygla ner mitt temprament, 5min väntan till så hade jag blivit den gröna gravida hulken.

Ett plus i all fall var när jag väl fick lämna mitt blod, att det gick så fort. Tycker verkligen inte om "sprutnålar"! Blir alltid som en förvuxen bebis när någon nämner ordet blodprov eller spruta.

MVC

DATUM: 2011-03-03 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN

Så där då, då har man varit på kontrollen. Har fått mitt moderskapsintyg som jag ska skicka iväg till försäkringskassan idag. Nicholaj var en väldigt envis liten krabat där inne när vi skulle lyssna på hans hjärta, han ville verkligen inte vara med. För varje gång hon tog den där apparaten mot magen och försökte lyssna så sparkade han till den hårt och vände sig om. Tur så hörde Maria hans hjärtljud precis i början lite snabbt och det var det normala på 140 s/m. Skönt!

 

Visste redan innan att mitt Hb skulle vara kasst men jag kunde aldrig ha gissat på att det var så lågt. Som sakt så är det normala på 120, nu var mitt på 93 i värde. Så jag ska till labb imorgon och lämna en massa blodprov. Har fått en tid till en läkare den 8/3, eventuellt så kommer jag att få ta järnsprutor. Mmm jag diggar verkligen!

 


Början av den fina lilla kurvan ♥


 

Bråttom

DATUM: 2011-03-03 KATEGORI: ALLMÄNT
Nu börjar det allt bli lite bråttom. Får ta och slänga i mig ett glas kaffe och hoppa in/ut i dushen, slänga på mig ett ansikte kan vara bra också. Så att jag inte ser så sjuk ut som jag faktiskt är. När jag är klar med dessa saker så kan jag säkert börja gå upp mot MVC..

V.22 ( 21+3 )

DATUM: 2011-03-02 KATEGORI: NICHOLAJ I MAGEN

Kläder till Nicho

DATUM: 2011-03-01 KATEGORI:
Har tittat runt lite på HMs barnavdelning och har hittat en massa söta/fina kläder som jag vill klä mitt lilla hjärtegull i. Dessa är bara några av dom sakerna jag fastnade för, samanlagt så har jag klickat på 11 produkter till min inköpslista. Hihi! Ska flörta nått extremt med Viktor när vi har storhandlat och visa honom allt det fina. Får se om nånting kommer hem..* Hoppas, hoppas *
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin