Karolinska i solna

DATUM: 2012-11-03 KATEGORI: ALLMÄNT
Igår körde hela karavanen in till karolinska i solna. Inget allvarligt! Bara jag som skulle in till koag. specialisterna och prata med läkare samt kolla upp mitt blod lite mer.
 
Dom har redan konstaterat att jag har en "deffekt" eller "DNA fel" i mitt blod. Glömmer alltid bort vad det heter med det börjar på A och det gör så att jag har lättare att få blodproppar i benen samt lungorna. Men dom har bara hittat det i en del av blodet så det är inget jätte alvarligt med det igentligen utan jag kanske bara måste tänka lite mer på att inte bara vara stilla sittandes med benen och om jag ska på resor ska jag ta blodförtunnande ( i förebyggandesyfte ) m.m. Dom tog även nya blodprov på mig för att se om det fanns mer elller så att dom var säkra på att det inte var nånting allvarligare med detta. Det resultatet kommer inte komma förns om cirka 1-2 veckor. Men läkaren var rätt så säker på att det skulle vara positivt.
 
Det är så svårt att förklara vad som egentligen är fel med mitt blod så här på rak arm. All den här utredningen gör dom bara för det som hände mig. Hade igentligen säkert aldrig fått reda på detta om mitt blod om nu inte jag hade drabbats av moderkaksavlossning och DIC. Det som tog våran son liv ifrån oss och som nästan tog mitt liv... Nu känner jag att hela min sinnesstämmning ändras så jag sätter punkt där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin