Spec. MVC kontroll i vecka 35

DATUM: 2012-06-01 KATEGORI: GRAVID
Kontrollen på spec. MVC gick jätte bra. Känns som om jag verkligen fick ur mig det mesta som jag har gått och grublat på. Vår läkare "R" tror själv att igångsättingen kommer att ske runt midsommar, allt beror lite på hur min kropp mognar till en förlossning. Ju tidigare den mognar desto tidigare kan förlossningen sättas igång. Wiie!

Ska ner igen den 19e, men då till en annan läkare som ska undersöka mig. Om kroppen är redo då så kommer igångsättningen att ske snabbt där efter. Viktor och jag har sakt till varandra att vi kommer att ha allting färdig packat tills det datumet. Lite som ett slutdatum. Håller tummarna på det.

Mer som vi kom fram till och gjorde under kontrollen var;

Ett TUL, och hon var större än vad jag någonsin hade kunnat ana. Normal stor. Jag som var helt inställd på att jag skulle få en pytte bebis igen eftersom att jag följer magkurvan precis som jag gjorde med Nicholaj. Får tillägga att pappa Viktor är riktigt stolt och nöjd.

• Den 11e ska jag få sluta med Trombylen.

• Ska börja med en till medecin. Ångestdämpande, för min stress.

• Mitt Hb hade rasat ner till 97 så jag får höjja niferex dosen och om inte det skulle hjälpa så får jag börja med järninjecktioner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mica heter jag & är en tjej på 22år Bosatt i nynäshamn med sambon Viktor

Sommarn år 2011 fick vi tillsammans vårat mirakel Nicholaj som föddes den 20 juni klockan 10.32. på morgonen Jag hade drabbats av moderkaksavlossning på vägen in till BB & det tog också våran sons liv ifrån oss Vi både sörjer & kämpar dagligen vidare med våra liv

Vändpunkten och ljuset i våra liv anlände till oss den 21 juni 2012 Våran älskade prins hade blivit storebror till en liten prinsessa vid namn Tindra
bloglovin